Telefoon met Wii U kado

nintendo wii u kadoTelefoon met Wii U kado geeft je de mogelijkheid om je hele gezin te verassen met de nieuwste spelcomputer van Nintendo. De nieuwe spelcomputer krijg je namelijk helemaal gratis bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Je kiest voor de gratis spelcomputer in plaats van een smartphone. Je krijgt nu dus geen super luxe iPhone, maar een Wii U kado. Perfect als je iPhone het eigenlijk nog prima doet en je spelcomputers misschien wel aan een update toe zijn. Vooral als je nog de oude Wii in huis hebt kan het leuk zijn om een telefoon met Wii U kado te kiezen. Voor het eerst in de Nintendo generatie is het nu namelijk mogelijk om Full HD te gamen. Ga nu een stap verder waar Nintendo met de Wii gebleven is.

Combineer gamen nu met een soort tablet van de Wii U

Een telefoon abonnement met Wii U kado laat je een nieuwe manier van gamen zien bij Nintendo. De controllers van de Wii U zijn hetzelfde als de oude Wii. Alleen nu is er een soort tablet toegevoegd om de games een extra dimensie te geven. Eén speler speelt mee op de tablet terwijl de rest van de spelers de kans krijgen om met de standaard Wii afstandsbedieningen te spelen. De tablet geeft vaak extra functies aan het spel en geeft nieuwe mogelijkheden om de bekende Nintendo spellen te spelen.

Telefoon met Wii U kado voor het hele gezin

Als je kiest voor een smartphone dan kies je natuurlijk vooral voor een kado voor jezelf. Een telefoon met Wii U kado is absoluut een kado voor het hele gezin. Iedereen kan meespelen met de inspirerende games voor jong en oud. Het draait hierbij vooral om samenspelen en samen nieuwe uitdagingen ontdekken. Spellen kan je opnieuw beleven met wat hulp van je vrienden. Speel bijvoorbeeld Mario Kart samen met je vrienden en scheur over vernieuwde circuits. Voor het eerst in jaren is Mario Kart opnieuw uitgebracht en voor het eerst in de geschiedenis in Full HD. Scheur nu in de moderne tijd over het beeldscherm van je televisie. Een telefoon met Wii U kado is het perfecte kado voor iedereen die opzoek is naar een uitdaging. Of ontdek de nieuwe Wii Fit en ga fitnessen in je eigen woonkamer met 77 nieuwe oefeningen. Het is slechts een impressie van alle mogelijkheden met je gratis Wii U.

Een telefoon abonnement afsluiten voor een gratis Wii U

Het enige dat je hoeft te doen voor een Wii U is een nieuw telefoonabonnement afsluiten. Stel je huidige abonnement is verlopen en je wil graag een nieuw abonnement. Dan kan je bij bekende providers als Tele2, KPN, Telfort, Hi en Vodafone terecht om een nieuw abonnement af te sluiten. Ze geven iedere keer weer nieuwe aanbiedingen voor een kado in plaats van een nieuwe smartphone. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis Wii U bij een telefoon abonnement. Ontdek nu zelf de mogelijkheden met je eigen Wii U die je gratis kado krijgt bij een telefoon abonnement.

Bekijk aanbiedingen