Telefoon met kado Vodafone

Telefoon met kado bij Vodafone is er speciaal voor iedereen die opzoek is naar een leuk kado in plaats van een gratis smartphone. Dit in combinatie met het super betrouwbare netwerk van Vodafone. Waarom zou je alweer kiezen voor een nieuwe iPhone terwijl je ook kan kiezen voor een kado als een gratis iPad of gratis televisie? Dit dacht Vodafone ook en daardoor bieden ze bij een verlenging of een nieuwe abonnement een kado aan. Dit gebeurd niet rechtstreeks via Vodafone, maar dit dien je via een online aanbieder te regelen. Hierbij worden diverse bundels van Vodafone aangeboden in combinatie met een gratis televisie, laptop, iPad of wat je maar kan bedenken.

Gratis televisie van Vodafone

Als je televisie stuk gaat dan is dit een hele uitgave die je onverwacht moet doen. Naast het feit dat het een hele uitgave is wil je misschien een grotere televisie of er in ieder geval op vooruit gaan. Gelukkig behoort dit tot de mogelijkheden als je kiest voor een gratis televisie van Vodafone. Een gratis televisie krijg je als je een nieuwe telefoonabonnement afsluit of je huidige abonnement verlengt. Dit kan je online doen in combinatie met nummerbehoud. Je betaalt hierbij vaak geen aansluitkosten en je betaalt ook geen verzendkosten voor je gratis televisie. Het model en merk televisie kan je vervolgens helemaal zelf uitzoeken. Dit allemaal in combinatie met een telefoonabonnement van twee jaar. Soms geeft Vodafone er ook nog eens een simpele telefoon bij voor als je telefoon het echt begeven heeft. Maar de meeste smartphones zijn zo gemaakt dat ze best vier jaar mee kunnen. Dan kan je volgend jaar weer gewoon voor een nieuwe smartphone kiezen.

Gratis spelcomputer bij Vodafone

Je krijgt niet alleen een gratis televisie, maar ook een gratis Xbox, gratis Playstation of een gratis Wii bij het afsluiten van een Vodafone abonnement. Stel je kinderen zeuren al jaren over een spelcomputer. Helaas is de prijs van een spelcomputer erg hoog en dan heb je nog niet eens een spelletje. Gelukkig kan je bij Vodafone een telefoon met kado abonnement afsluiten. Hierbij kan je niet alleen kiezen voor een gratis televisie, maar eventueel ook voor een gratis spelcomputer. Je kinderen krijgen zo eindelijk hun verwachte cadeau zonder dat je er ook één euro aan betaalt hebt. Je hebt zo nog budget over om een spel te kopen en ze te verassen op hun verjaardag.

Maak gebruik van het vertrouwde netwerk van Vodafone

Naast een telefoon met kado Vodafone kan je vertrouwen op het netwerk van de mobiele provider. Maak bijvoorbeeld gebruik van 4G of een stabiel netwerk waarbij je overal bereikbaar bent. Dit uiteraard allemaal in combinatie met een super scherpe maandprijs. Eventueel kan je tussentijds je abonnement nog verhogen mocht deze toch iets te laag zijn. Je zit namelijk vast aan standaard bundels bij een kado abonnement. Gelukkig kan je de bundels iedere maand weer verhogen als dit toch te weinig blijkt te zijn. Ondertussen maak je het gezin blij met een uniek kado van Vodafone.

Bekijk aanbiedingen