Telefoon met televisie kado

televisie kadoJe oude televisie is echt toe aan vervanging dus wordt het tijd om een nieuwe tv uit te zoeken. Helaas loop je al snel tegen een hoog prijskaartje aan. Vooral als je een mooie LED televisie van LG of Samsung wil hebben. Gelukkig kan je nu kiezen voor een telefoon met televisie kado. Bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement kan je online kiezen voor een gratis televisie. Je bepaalt helemaal zelf wat voor een model televisie je hebben wilt. Er is keuze genoeg uit diverse modellen en merken die bij jou passen. Voor je het weet geniet je van je eigen thuis bioscoop. Er is tenslotte keuze genoeg en het enige wat je hoeft te doen is een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Eventueel kan je ook je huidige abonnement verlengen en zo voordelig een televisie uitzoeken.

Gratis 3D televisie bij een telefoon abonnement

Een 3D televisie is voor veel mensen een droom. Eindelijk kan je de kwaliteit van de bioscoop in huis halen. Alleen het nadeel is wel dat er een hoog prijskaartje aan hangt. Gelukkig kan je een gratis 3D televisie uitzoeken bij het afsluiten van een telefoon abonnement. Je kan kiezen uit gerenommeerde merken als LG, Philips of Samsung. De merken hebben uiteraard hun eigen 3D televisie ontworpen inclusief gratis 3D brillen. Deze televisie kan binnenkort in je woonkamer staan bij het afsluiten van een telefoon abonnement. Een telefoon met televisie kado is zo de ideale keuze om geld te besparen op een telefoon abonnement.

Keuze uit diverse formaten televisies

Heb je nu een 42 inch televisie en ben je eigenlijk opzoek naar iets groters? Een telefoon met televisie kado is de perfecte keuze als je wil kiezen uit verschillende formaten televisies. Het is zelfs mogelijk om een grote 47 inch televisie aan te schaffen bij een telefoon abonnement. Je hebt hier helemaal niets voor nodig behalve een nieuw telefoon abonnement. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis 47 inch LED televisie van verschillende televisiemerken. Door te kiezen voor LED bespaar je veel geld aan onkosten en ervaar je uiteraard de beelden op een nieuwe manier. De LED beelden schitteren van het beeldscherm af en zijn super strak vormgegeven.

Betaal net zoveel als bij een normaal abonnement

Wil je een scherpe full HD led 3D televisie? Vaak wordt er dan direct gedacht dat je veel geld kwijt bent voor een telefoon abonnement. Gelukkig is niets minder waar en betaal je vaak net zoveel geld als voor een standaard telefoon abonnement. Voor slechts € 25 per maand kom je al een heel eind met je eigen droom televisie. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw telefoon abonnement afsluiten of je oude abonnement verlengen. Uiteraard dient je oude dan wel bijna te verlopen. Vaak kan je een maand van te voren namelijk je abonnement verlengen. Betaal nu net zoveel als voor een normaal telefoon abonnement in ruil voor een luxe LED televisie.