Telefoon met kado Telfort

Telefoon met kado Telfort betekend profiteren van een spectaculaire aanbieding van Telfort. De provider staat al bekend om de extra lage prijzen voor een telefoonabonnement. Alleen nu krijg je niet alleen de laagste prijs voor je abonnement, maar ook nog eens een luxe kado. Het kado dat je van Telfort krijgt is dit keer geen smartphone, maar een leuk kado waar je echt iets aanhebt. Denk bijvoorbeeld aan een gratis laptop of nieuwe LED televisie. Het is allemaal mogelijk als je besluit om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten bij Telfort of om je huidige abonnement bij de provider te verlengen.

Een telefoonabonnement bij Telfort

De bundel kan je normaal gesproken zelfsamenstellen tenzij je kiest voor een telefoon met kado bij Telfort. Bij deze actie zit er standaard een bundel aan een kado gekoppeld. Stel je wil heel graag een gratis 3D LED televisie. Dan zit hier een bepaalde bundel aangekoppeld waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Voor dit bedrag krijg je een x aantal belminuten, smsjes en een databundel. Daarnaast krijg je natuurlijk gratis de LED televisie van Telfort. Deze televisie krijg je kado bij het afsluiten of verlengen van een abonnement. Heb je nog geen abonnement bij Telfort? Geen probleem je kan gratis overstappen met kado en nummerbehoud bij Telfort.

Gratis bellen bij Telfort

Een telefoon met kado Telfort is natuurlijk een leuke actie, maar hoe zit het met de onkosten? Als eerste kan je bij Telfort na 10 minuten altijd gratis bellen. Heb je ineens een lang gesprek omdat bepaalde zaken besproken dienen te worden? Je hoeft je niet druk te maken dat je slechts 100 belminuten hebt. Slechts 10 belminuten worden afgeschreven en de rest is gratis. Gaat dit dan niet ten kosten van de kwaliteit? Telfort werkt op één van de stabielste netwerken van Nederland namelijk het bekende KPN netwerk. Sterker nog Telfort is een zusterbedrijf van KPN alleen betaal je hierbij een extra lage prijs voor een sim only abonnement. Naast een sim only abonnement kan je kiezen voor een voordelig abonnement met kado.

Gratis tablet bij Telfort abonnement

Telefoon met kado Telfort betekend dat je kan kiezen uit verschillende leuke kado’s. Eén van de kado’s waar je uit kan kiezen is een gratis tablet. Je krijgt deze kado bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Hierbij kan je kiezen uit de populaire gratis iPad bij abonnement, iPad Air of de Samsung Galaxy Tab. Met de tablet heb je een kado voor het hele gezin in huis. Leg de tablet op tafel en al snel gebruikt iedereen het apparaatje om even het nieuws te checken of de e-mail te controleren. Naast het internet gebruik kan de tablet natuurlijk ook gebruikt worden voor het spelen van diverse games of zelfs het maken van professionele filmopname. De iPad Air geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om full HD opnames te maken en direct te delen met je televisie. Ontdek nu zelf de mogelijkheden met een gratis tablet bij een Telfort abonnement.

Bekijk aanbiedingen