Telefoon met kado Tele2

Telefoon met kado Tele2 betekend een ruime keuze mogelijkheid bij het afsluiten van een nieuw Tele2 telefoonabonnement. Uiteraard kan je ook gebruik maken van de actie bij het verlengen van je huidige abonnement. Tele2 staat bekend om de meest uitdagende kado’s. Zo kan je werkelijk van alles kado krijgen als je een telefoon abonnement afsluit bij de mobiele provider. Ondanks dat de verleiding groot is om bij Tele2 een abonnement af te sluiten kan je wel gewoon vertrouwen op het netwerk. Tele2 werkt gewoon op het t-mobile netwerk alleen nu tegen zeer scherpe prijzen. Zo is er een complete dekking in het hele land mogelijk.

4G netwerk bij telefoon met kado Tele2

Het is natuurlijk wel handig om een smartphone te hebben met ondersteuning van het 4G netwerk. Maar als dit aanwezig is dan kan je bij Tele2 een abonnement afsluiten met 4G ondersteuning. Uiteraard kan dit gewoon in combinatie met een kado abonnement. Vaak dient een abonnement dan wel verhoogd te worden. Standaard is er bij de meeste kado’s geen 4G inbegrepen omdat alleen de allernieuwste smartphones deze functie ondersteunen. Let hier dus goed op voordat je besluit een 4G abonnement af te sluiten. Net als de rest van het netwerk loopt de 4G dekking in heel Nederland via t-mobile. Zo heb je een uitstekende dekking en kan je extra snel internetten met Tele2.

Van tablet tot spelcomputer gratis kado bij Tele2

Tele2 behoort tot één van de grootste aanbieders van kado telefoonabonnementen. Werkelijk van alles kan je gratis kado krijgen als je een nieuw abonnement afsluit bij Tele2. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe spelcomputer zoals de Playstation 4 gratis of de Xbox one. Als dit nog niet genoeg is dan kan je zelfs verder stappen maken en ontdekken wat je nog meer kado kan krijgen. Neem bijvoorbeeld een iPad mini of een gratis LED 3D televisie. Je kan het zo gek niet bedenken of je krijgt het allemaal gratis bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Ben je al abonnee bij Tele2? Geen probleem verleng gratis je abonnement en zoek een nieuw kado uit. Vaak kan dit niet via Tele2 zelf, maar wel via de speciale abonnementen websites waarbij je een kado mag uitzoeken.

Overstappen en je nummer behouden

De kans is groot dat je nog geen telefoonabonnement hebt bij Tele2. Toch wil je graag een telefoon met kado Tele2. Alleen zie je op tegen het verlies van je telefoonnummer. Gelukkig hoeft dit niet te gebeuren en kan je overstappen met nummerbehoud. Je hoeft hier zelf bijna niets voor te regelen. Het enige dat je hoeft te doen is aangeven dat je jou nummer wil meennemen en Tele2 regelt de rest. Zo kan je voordelig overstappen en gewoon je huidige nummer behouden. Blijkt achteraf dat het kado abonnement eigenlijk te weinig belminuten heeft? Geen probleem want bij Tele2 kan je iedere maand gratis je abonnement aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor extra belminuten of een grotere databundel. Het is natuurlijk ook mogelijk om achteraf nog te kiezen voor 4G als je dit nu nog niet hebt.