Telefoon met tablet kado

ipad4Een tablet is al jaren de vervanger van de laptop. De tablet kan steeds meer vergeleken met een laptop en is voordeliger in aanschaf. Daarnaast heb je toegang tot de appstore waar je niet alleen handige apps vind, maar ook nog eens de leukste games. Jong en oud kunnen uren bezig zijn met hun eigen tablet. Het enige nadeel is de prijs die je betaald voor je nieuwe tablet. Gelukkig is het mogelijk om bij de verlenging van je telefoon abonnement voor een kado te kiezen. Zo kan je kiezen voor een telefoon met tablet kado. Hierbij kan je kiezen uit verschillende tablets van diverse merken. Kies de tablet die bij jou past en waar je jezelf prettig bij voelt. Het enige wat je nu nog hoeft uit te kiezen is een passend telefoon abonnement. Waarbij betaal je de laagste prijs en krijg je de meeste belminuten en natuurlijk jou gratis tablet?

Gratis iPad bij een telefoonabonnement

Een telefoon met tablet kado betekend vaak dat je zelf een tablet mag uitzoeken. Zo kan je natuurlijk ook kiezen voor een gratis iPad bij een telefoonabonnement. Een gratis iPad is natuurlijk van Apple en dezelfde generatie als de populaire iPhones. In principe kunnen de tablets alles wat een iPhone kan alleen gaan ze een stapje verder. Bekijk bijvoorbeeld de laatste films op je tablet of speel samen met je vrienden en familieleden een bordpsel. Alles is mogelijk met toegang tot de appstore met miljoenen apps. Als je een telefoon met tablet kado uitkiest dan kan je kiezen tussen de iPad mini of de iPad Air. Het grootste verschil tussen twee is vooral dat je met de iPad Air beter films kan kijken. De Air is namelijk voorzien van een stuk groter beeldscherm. Perfect als je gewoon even een filmpje wil kijken met je vrienden.

Gratis Samsung Galaxy Tab bij een telefoonabonnement

Ben je meer een Samsung fan vanwege het Android besturingssysteem? Een telefoon met tablet kado geeft je zelf de keuze welke tablet je wil aanschaffen. Natuurlijk kan je kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab. De Samsung Galaxy Tab werkt op het populaire Android systeem en is zo te koppelen aan je Samsung smartphone. Hierdoor werken deze twee perfect samen en sluiten ze op elkaar aan. Kijk de nieuwste films of download één van de duizenden gratis apps. Eventueel is het zelfs mogelijk om het complete Microsoft Office pakket te downloaden. Zo kan je niet alleen een spelletje spelen op je gratis Samsung Galaxy Tab, maar kan je ook nog eens werken waar je maar wilt. De tablet behoort tot de mogelijkheden van een telefoon met tablet kado.

Telefoon met tablet kado afsluiten

Online kan je direct een aanbieding zoeken bij de tablet die je gevonden hebt. Zo kan je jouw favoriete tablet gratis kado krijgen bij een telefoonabonnement. Sluit vandaag nog een abonnement af en ga aan de slag met je eigen tablet. Voor je het weet kan je genieten van de leukste apps en kan je zelfs onderweg aan de slag voor je werk.