Telefoon met kado T-mobile

Een telefoon abonnement met kado bij T-mobile is een nieuwe manier om een telefoonabonnement af te sluiten bij T-mobile. T-mobile behoort al jaren tot de grootste mobiele providers van Nederland. Eén van de grootste verschillen is het stabiele eigen netwerk waar de provider opdraait. Hierdoor biedt T-mobile unieke diensten aan zoals een eigen 4G netwerk en de mogelijkheid om zelf je abonnement samen te stellen. Naast het samenstellen van een telefoonabonnement is het ook mogelijk om een gratis kado uit te zoeken. Je krijgt dit kado bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement of het verlengen van je huidige abonnement. Door je huidige abonnement te verlengen kan je kiezen voor een leuke aanbieding zoals een gratis LED televisie of een gratis iPad Air.

Snel internet met 4G

T-mobile klinkt natuurlijk leuk vooral met een gratis iPad, maar hoe zit het met het netwerk? T-mobile heeft een stabiel netwerk waarin dagelijks wordt geïnvesteerd om de diensten te verbeteren. Zo is er sinds kort 4G en 4G max. Met 4G krijg je vaak al sneller internet als dat je thuis hebt. Maar door glasvezel worden we natuurlijk een beetje verpest en willen we steeds sneller internet op onze smartphone. Mits je nieuwe smartphone 4G ondersteund kan je kiezen voor 4G max. Hierbij is de internet snelheid nog verder verhoogd vergeleken met het “vorige” 4G netwerk. Zo kan je internet snelheden halen van 120 MB per seconde op je smartphone. Zelfs de nieuwste films zijn zo direct gestreamed. Onderweg een filmpje kijken is zo een makkie. Koppel eventueel je smartphone aan je gratis iPad en je kan de films direct op je tablet kijken. Een telefoon met kado T-mobile is zo de perfecte keuze.

Verlengen bij T-mobile met gratis kado

Een telefoon met kado bij T-mobile klinkt leuk, maar wat als je hier al een telefoon abonnement hebt lopen? Eén maand voor het aflopen van je abonnement is het mogelijk om te verlegen. Je behoud zo gewoon je eigen nummer en je abonnement wordt met twee jaar verlengt. Bij dit verlengen krijg je vaak wel een andere bundel tenzij je bundel exact hetzelfde is als het aanbod. De kosten en inhoud van je bundel is heel erg afhankelijk van het kado dat je uitkiest. Uiteraard betaal je voor een LED televisie meer geld voor je mobiele bundel vergeleken met een gratis iPad mini. Wil je toch een nieuw telefoon abonnement afsluiten omdat je geen abonnement hebt bij T-mobile? Geen probleem je kan dit zelfs met nummerbehoud en uiteraard kies je ook een gratis kado uit.

Direct profiteren van een aanbieding bij T-mobile

Uiteraard kan je direct profiteren van een aanbieding bij T-mobile. Bij het afsluiten een nieuw abonnement ontvang je binnen een week al je nieuwe simkaart en natuurlijk jouw uitgekozen kado. Een telefoon met kado T-mobile is dus zo geregeld. Het maakt niet uit of je wil verlengen of toch een nieuw telefoonabonnement wil afsluiten. Profiteer direct van een leuk kado bij deze grote provider.

Bekijk aanbiedingen