Telefoon met Samsung Galaxy Tab kado

tabOngeveer iedere twee jaar heb je de kans om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Je kan dan natuurlijk kiezen voor de nieuwe spetterende smartphone. Maar je kan ook overwegen om een telefoon met kado abonnement af te sluiten. Hierbij kies je zelf voor een nieuw en uniek kado. Zo kan je eindelijk gratis kiezen voor een Samsung Galaxy Tab. Een telefoon met Samsung Galaxy Tab kan zo gratis worden geregeld bij het afsluiten van een telefoon abonnement. Het enige wat je hoeft te doen is een aanbieding zoeken die bij je past en de tablet wordt gratis thuisbezorgd.

Een prachtig design vol mogelijkheden

Een telefoon met Samsung Galaxy Tab kado is voorzien van een prachtig design en zit uiteraard vol met mogelijkheden. Zo heeft de tablet een prachtig groot beeldscherm, waardoor je alle films in volle breedte kan bekijken. Ondanks het formaat beeldscherm is de tablet ultra dun en extra licht. Zo kan de tablet toch nog mee in de handtas zonder dat deze al snel te zwaar gaat wegen. De tablet weegt slechts 565 gram en is 8,6 mm dik. Op het prachtige beeldscherm worden films full HD weergegeven met 1280 x 800 pixels. De pixel dichtheid zit op 149 ppi, waardoor ieder detail van een foto of filmpje duidelijk wordt. Dit allemaal krijg je gratis bij een telefoon met Samsung Galaxy Tab kado. Films, apps en foto’s je kan ze allemaal duidelijk zien en afspelen op jouw eigen gratis Samsung Galaxy Tab.

Multitasken als op een laptop

De mogelijkheden van een telefoon abonnement met Samsung Galaxy Tab kado lijken bijna wel eindeloos. Multi-tasking wordt voor het eerst een standaard optie en werkt misschien nog wel sneller als op een laptop. Vanaf nu is de Galaxy Tab geschikt om op te werken en maak je gebruik van meerdere programma’s gelijktijdig. Plan online een afspraak in bij de agenda terwijl je gelijktijdig aantekeningen maakt op je noties. Maak ondertussen ook nog gebruik van het internet om je webmail in de gaten te houden terwijl de muziek op de achtergrond speelt. Het is slechts één van de vele multi-tasking mogelijkheden met je eigen telefoon met Samsung Galaxy Tab kado. Het enige dat je hoeft te doen om dit prachtige apparaat in handen te krijgen is een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Voor je het weet heb je de gratis tablet in huis.

Online werken met je gratis Samsung Galaxy Tab

Laat vanaf vandaag gewoon je zware laptop thuis en maak je gebruik van je gratis Samsung Galaxy Tab. Dankzij de ondersteuning van Office kan je taken van je werk gewoon op je tablet uitvoeren. Maak gebruik van Word, Excel en zelfs Powerpoint om onderweg nog even een presentatie in elkaar te zetten. Dezelfde functies als op de PC zijn overgenomen alleen dit keer in een licht en handzaam formaat. Sluit vandaag nog een telefoon abonnement af en schakel over op de Samsung Galaxy Tab als ideale partner op kantoor.