Telefoon met Playstation 4 kado

playstation5Een nieuwe generatie met spelcomputers is aangebroken met de Playstation 4. De spelcomputer is razend populair bij jong en oud en al tien miljoen exemplaren gingen over de toonbank. Deze populaire spelcomputer kost alleen veel geld als je er zelf één wil aanschaffen. Maar gelukkig is er een oplossing en dat is een telefoon met Playstation 4 kado. Bij een nieuw telefoon abonnement kan je normaal gesproken voor een gratis smartphone kiezen. In plaats van een gratis smartphone kan je ook kiezen voor een gratis Playstation 4. Ontdek nu zelf de mogelijkheden van een gratis spelcomputer en dit allemaal bij een nieuw telefoonabonnement. Je sluit zo een abonnement af waar het hele gezin veel plezier van heeft.

Een nieuwe manier van gamen met de Playstation 4

Games spelen met je vrienden op afstand is ineens nog interessanter geworden met de Playstation 4. Een telefoon met Playstation 4 kado geeft je toegang tot een nieuwe wereld. Denk bijvoorbeeld aan Share Play. Stel je zit vast in een level en je komt er echt niet uit. Helaas woont je vriend niet in de buurt om je te helpen. Het enige wat je vriend nodig hebt is een Playstation 4 een game is niet nodig. Je drukt op Share Play en je vriend kan je helpen zonder zelf het spel in zijn bezit te hebben. Dit is één van de vele nieuwe sociale mogelijkheden op de gratis Playstation 4 bij een telefoonabonnement.

Games downloaden nieuw of tweedehands

Uniek bij de Playstation 4 is dat je games online kan kopen zowel nieuw als tweedehands. In de online store kan je gedownloade games verkopen of inwisselen aan andere. Mocht je zelf een tweedehands game kopen dan download je deze rechtstreeks uit de store. Helaas moet je dan altijd even wachten, maar met de Playstation 4 hoeft dit niet meer. Je kan de game namelijk al spelen terwijl deze nog aan het downloaden is. Heb je een spel gedownload en wil je vriend die ook een keer spelen? Dit is normaal niet mogelijk maar met de Playstation 4 is dit geen enkel probleem. Je kan een gedownload spel namelijk direct delen met je vrienden. Ideaal dus een telefoon abbonement met Playstation 4 kado waarbij je meer mogelijkheden hebt om games te spelen of te delen met vrienden.

Een kado voor het hele gezin

Een telefoon abonnement met Playstation 4 kado is natuurlijk niet zomaar een kado van je provider, maar is een kado voor het hele gezin. Het hele gezin kan spelen op deze nieuwe spelcomputer. Ze kunnen ondertussen zelfs chatten met vrienden of live gameplay streamen op Facebook. Laat aan je Facebook vrienden zien wat je op dit moment aan het doen bent en ga online de game uitdaging aan met je vrienden. Sluit vandaag nog een nieuw telefoon abonnement af en kies voor de Playstation 4. Een gratis Playstation 4 is absoluut een kado voor het hele gezin. Geniet van de uitdagende gameplay en ontdek de games van de nieuwe generatie.

Aanbiedingen