Telefoon met gratis iPad kado

ipad4De iPad is de vervanger aan het worden van de laptop. Je pakt tenslotte veel eenvoudiger even de iPad erbij dan een complete laptop. Met de iPad heb je geen opstarttijd en je kan het apparaatje gewoon op stand-by laten staan. Geniet van de voordelen en ontdek een nieuwe generatie van laptops. De iPad zit tenslotte tussen een smartphone en laptop in. Je kan er eigenlijk alles mee wat je ook met een nieuwe generatie iPhones kan. Het enige wat je niet kan is bellen, maar beeldbellen naar andere iPhones of iPads is wel mogelijk. Is een tablet voor jou het ideale kado? Met een telefoon met iPad kado haal je gratis de tablet in huis. Het enige wat je hoeft te doen is je abonnement verlengen met een scherpe aanbieding of een nieuw telefoonabonnement afsluiten.

iPad mini gratis bij een telefoonabonnement kado

Bij een telefoon abonnement met gratis iPad bij abonnement kado kan je helemaal zelf kiezen welke tablet van jou wordt. De iPad mini is het ideale maatje dat zelfs direct in je handtas past. Neem jouw tablet overal mee naartoe en geniet van de miljoenen apps waar je direct toegang tot hebt in de Appstore. De meeste apps zijn gratis, maar uiteraard zijn er ook een aantal tegen betaling. Begin de ochtend bijvoorbeeld dagelijks met je favoriete ochtendkrant gratis op jouw tablet. Vervolgens kan je direct je e-mail checken of een foto maken met de scherpe ingebouwde fotocamera voor op Facebook. Het is zelfs mogelijk om Full HD opnames te maken met je iPad Mini en deze op Facebook te posten of aan familie en vrienden te tonen. Door het handzame formaat gaat de iPad mini prima mee op vakantie. De kinderen hebben ze uren plezier met de Apps onderweg en jij maakt tijdens de vakantie de mooiste vakantiefoto’s en filmpjes. Zo heb je bij thuiskomst iets om mee te pronken met de iPad Mini.

Telefoon met gratis iPad kado

De iPad Air is natuurlijk de grote broer van de iPad Mini. In principe kan je hier hetzelfde mee als met de iPad Mini. Alleen kan je met de grote broer eenvoudiger samen films kijken dankzij het extra grote beeldscherm. Ondanks het formaat beeldscherm blijft de tablet lekker dun zodat deze gewoon mee kan op reis. Bij een telefoon abonnement met iPad kado heb je gratis de keuze uit een mini of iPad Air. Uiteraard dien je voor een Air een iets duurder abonnement af te sluiten. Ondanks de prijs van het abonnement betaal je nog altijd minder voor een telefoon met iPad kado vergeleken met een “gratis” smartphone.

Online een abonnement met iPad kado afsluiten

Ben je opzoek naar een leuke aanbieding? Online staan alle aanbiedingen van een iPad kado bij een gsm abonnement op een rijtje. Ontdek zelf welke tablet het leukste is om gratis kado te krijgen. Ga je liever voor het handzame formaat van een iPad mini of kies je toch graag voor een grote iPad kado? Je bepaalt online zelf het formaat en de prijs voor je nieuwe tablet bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement.